تپسل

نمایش میلیون‌ها تبلیغ ویدئویی در پرمخاطب‌ترین اپلیکیشن‌های ایرانی

تپسل

نمایش میلیون‌ها تبلیغ ویدئویی در پرمخاطب‌ترین اپلیکیشن‌های ایرانی

تپسل
پیوندهای روزانه
شبکه‌های اجتماعی

۳ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۵ ثبت شده است

پس از نظرسنجی انجام‌شده برای انتخاب بهترین بازی ایرانی از دید مردم و کافه‌بازار در همایش سالانه‌ی این شرکت، دو بازی صفر تا صد و Quiz of Kings به‌عنوان برترین بازی‌های سال ۹۴ برگزیده شدند. هر دو بازی، از تپسل به‌عنوان سیستم تبلیغات درون برنامه‌ای خود استفاده و جریان درآمد فرعی خود، یعنی درآمد حاصل از تبلیغات را با استفاده از راه‌کارهای جذاب و کاربرپسند تپسل تأمین می‌کنند. به‌عبارت‌دیگر، تپسل در بین توسعه‌دهندگان حرفه‌ای ایرانی به‌عنوان بهترین و قابل‌اعتمادترین سیستم تبلیغاتی پذیرفته‌شده است. در ادامه‌ی پست‌های طراحی بهترین مدل درآمد تبلیغاتی (۱) و (۲)، در این پست می‌خواهیم به مدل درآمدی و پیاده‌سازی تبلیغات در دو بازی برتر سال ۹۴ نگاهی بیندازیم و با بررسی آن‌ها در این زمینه، به توسعه‌دهندگان دیگر کمک کنیم تا با پیاده‌سازی بهینه‌ی تبلیغات، درآمد خود را افزایش دهند.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۸ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۶:۴۸

تفاوت بین توسعه‌دهندگانی که از اپلیکیشنشان میلیون‌ها تومان درآمد کسب می‌کنند با اپلیکیشن‌هایی که حتی یک سکه پانصد تومانی هم درآمد ندارند، می‌تواند در یک نکته مهم خلاصه شود:

توسعه‌دهندگان و بازاریاب‌ها تا چه میزان ارزش یک مشتری را درک کرده‌اند؟

ارزش طول عمر کاربر[1] (CLTV) ازیک‌طرف یک ابزار و معیار بسیار مهم در بین پابلیشرهای اپلیکیشن‌ها بوده، از طرف دیگر اندازه‌گیری و فهم درست آن مبهم است. CLTV در برآورده سازی بسیاری از اهداف نقش مهمی دارد: ابزاری برای پیش‌بینی رشد[2]، میزان وفاداری مشتری و شاخص موفقیت یک اپلیکیشن است. با تمامی سادگی، این معیار بودجه تبلیغاتی شما را مشخص می‌کند. به‌عبارت‌دیگر، ارزش هر مشتری شما را تعیین کرده و میزان پولی را که باید برای کسب مشتری جدید هزینه کنید، مشخص می‌کند.

در این پست قصد داریم CLTV را به بخش‌های ملموسی دسته‌بندی و برای محاسبه‌ی هر بخش نمونه‌هایی را بیان کنیم. درنهایت با کنار هم قرار دادن تک‌تک موارد سعی می‌کنیم یک معیار برای هزینه جذب مشتری جدید[3] (CAC) به دست آوریم که برای تعیین میزان بازگشت سرمایه بازاریابی به شما کمک کند.

۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۳ ارديبهشت ۹۵ ، ۲۰:۲۳

پرفروش‌ترین و پرمخاطب‌ترین برنامه‌های اندروید ایرانی به کسب درآمد تبلیغاتی به‌ عنوان یکی از جریان‌های فرعی و ثابت درآمدی روی آورده‌اند. اخیراً کافه بازار مجموعه‌ای تحت عنوان بازی‌های فاخر در صفحه‌ی اول خود نمایش می‌دهد که در اولین سری این مجموعه، از 14 بازی موجود در لیست، 10 بازی (بیش از 70 درصد) از تپسل به‌عنوان سیستم تبلیغات مدرن و کاربرپسند درون اپلیکیشنشان استفاده می‌کنند. (لیست در تصویر فوق قابل مشاهده است.) از طرفی این بازی‌ها به علت پیاده‌سازی درست و خلاقانه‌ی تبلیغات تپسل درون برنامه‌هایشان، همواره درآمد قابل‌توجهی داشتند. به همین بهانه، در ادامه‌ی پست قبلی بلاگ که در آن به برخی پیشنهاد‌ها برای پیاده‌سازی بهینه‌ی SDKهای تپسل پرداخته بودیم، در این پست به سه ایده‌ و مثال خلاق که در این برنامه‌ها وجود دارد اشاره می‌کنیم تا بتواند منبع الهام برای سایر توسعه‌دهندگان همکار تپسل باشد.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۱:۲۷